Υλικά
•
1 μεγάλο ματσάκι ρόκα
•
1/2 ραντίτσιο
•
3 πορτοκάλια
•
1 ρόδι καθαρισμένο
•
3-4 κ.σ. κουκουνάρι
•
τριμμένη παρμεζάνα
•
πιπέρι, αλάτι
•
μπαλσάμικο ξύδι
• Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε
τα λαχανικά μας και τα
στεγνώνουμε
στο Σπίντυ Κάρουζελ.
Έπειτα
τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια
και
τα τοποθετούμε στο Μπωλ Σερβίς
3,5λ. Κόβουμε δύο πορτοκάλια και τα
χωρίζουμε
σε φέτες. Τα προσθέτουμε
στη
σαλάτα μαζί με το κουκουνάρι
και
το ρόδι. Στο Μίνι Σέικερ 350ml
πορτοκάλι,
ελαιόλαδο, μπαλσάμικο,
αλάτι,
πιπέρι και αναμειγνύουμε.
Περιχύνουμε
τη σαλάτα με το μείγμα
και
γαρνίρουμε με παρμεζάνα.
Μίνι Σέικερ 350ml |